Business to Business

Snuffelmug is veel meer dan alleen een kringloopwarenhuis. Wij verbinden ook graag. Met onze activiteiten kunnen we voor grote en kleine bedrijven van waarde zijn op het gebied van social return, duurzaamheid, circulair en sociaal ondernemen. 

Met onze naaiatelier hebben we de nodige creaties voor diverse bedrijven kunnen realiseren.

Het Textielsorteercentrum sorteert en analyseert gedoneerde Haarlemse kleding uit de kledingbakken en textiel van landelijke Kledingbanken en/of Kringloopwinkels. We sorteren volgens de gedachten Re- USE | Re-Pair | Re-Cycle in samenwerking met onze partners.

Met ons sorteercentrum dragen we een flinke steen bij, bij het verminderen van de textiele afvalberg.

Daarnaast zijn wij ook de juiste partner voor bedrijven die omhoog zitten met oude voorraad. Deze wordt bij ons niet vernietigd maar ge-upcycled en/of verkocht.
Sorteren kan voor ons ook betekenen, boekjes ontdoen van een plastic plaatje waardoor het beter te recyclen is. Het betreft niet alleen het selecteren van textiel.

Inmiddels zijn we voor festivals en evenementen een bekende partner in het verzamelen van spullen.

Niks is ons te gek. Of het nou 100 schilderijen zijn voor het stylen van een event of 200 banken voor een festival. Geen probleem, we leveren het allemaal.

Inmiddels hebben we met diverse organisaties mooie projecten gedaan.

Wil je samenwerken, heb je een idee, wil je vernietiging voorkomen of iets anders dan kun je contact opnemen met info@snuffelmug.nl